Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bănică, despre Moș Crăciun, cadouri și brad (video)

ro

22 Dec, 2020 08:16 2740 Marime text
  • Andreea rememorează cum făcea brăduțul când era mică, cum ținea bananele pe dulap în ziar să se coacă, dar și ce cadouri primea pe vremea aia și ce îi aducea Moș Crăciun, imagini puteți urmări în secțiunea Video a materialului.
Constănțeanca Andreea Bănică s-a hotărât să împărtășească cu fanii ei o nouă rețetă.

După deserturi și pizza, acum umează salata de vinete. Artista a făcut un video, dar de această dată însoțit și de un storytellig. Andreea rememorează cum făcea brăduțul când era mică, cum ținea bananele pe dulap în ziar să se coacă, dar și ce cadouri primea pe vremea aia și ce îi aducea Moș Crăciun.

Pentru cei care fac parte din generația mea, sunt sigură că poveștile mele vor trezi amintiri. Vă aștept pe Youtube unde în timp ce făceam o salată de vinete (pentru că ce să vedeți, toata lumea mai și mănâncă și nimic nu se compară cu ceva făcut în casă) mă gândeam la cum făceam brăduțul când eram mică, cum țineam bananele pe dulap în ziar să se coacă, ce cadouri primeam pe vremea aia și ce îmi aducea mie Moș Crăciun...

Sunt niște povești sincere și sper din suflet să ajungă la inimile voastre., a postat artista pe pagina ei de socializare.



Sursa foto-video: Youtube/ Andreea Bănică

Citește și: Andreea Bănică ne prezintă rețeta ei preferată pentru un desert reușit (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii