Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF scoate la licitație.. avioane! Prețul incredibil de pornire

ro

14 Feb, 2023 11:07 2114 Marime text
foto: ANAF
ANAF scoate la vânzare șase aeronave, cinci dintre acestea având prețuri de pornire a licitației de circa 4.000 de euro, relevă date analizate de Profit.ro. 

Avioanele, modele McDonnel Douglas, aparțin, potrivit datelor ANAF, companiei Tender SA.

În urmă cu circa 15 ani, omul de afaceri Ovidiu Tender anunța achiziția companiei aeriene Jetran Air, cu opt avioane, dintre care șase modele McDonnel Douglas. Tender SA este în insolvență., scrie profit.ro. 


Amintim că, în anul 2019, Ovidiu Tender a fost eliberat condiționat. Decizia este definitivă și a fost luată de Judecătoria Târgu Jiu.

Iată soluția instanței:

În baza art. 587 Cod pr. pen. raportat la art. 59 Cod penal 1969, admite cererea şi propunerea de liberare condiţionată privind petentul condamnat Tender Ovidiu Lucian. Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat Tender Ovidiu Lucian, aflat în executarea mandatului nr. 6329/2015 emis de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală în baza sentinţei penale nr. 2858/2014.
 
În baza art. 275 alin. 3 Cod pr. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare.
 
Decizia a fost pronunţată în şedinţă publică la data de 30.10.2019.
 
Hotărârea instanței nu a fost contestată de procurori, motiv pentru care Ovidiu Tender a fost eliberat condiționat.
 
Reamintim că, potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada 2002-2004, Ovidiu Tender, Marian Alexandru, Cicilia Dumitrescu și Marin Badea, în calitate de asociați, administratori de fapt și, respectiv, de drept și directori sau angajați ai SC Tender SA Timișoara, SC VGB OIL SRL București, SC VGB Impex SRL București și SC CAROM SA, s-au asociat pentru a desfășura o intensă activitate infracțională în urma căreia SC CAROM SA a suferit un prejudiciu de aproximativ 1.434 miliarde lei vechi.
 
Dosarul RAFO-CAROM este unul dintre cele mai lungi procese din istoria justiției din România, fiind trimis la instanță în august 2006.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii