Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi usturătoare pentru șoferii vitezomani. Cu cât rula o șoferiță

ro

12 Sep, 2023 16:22 786 Marime text

Fără permis, din cauza vitezei! 

Polițiștii Serviciului Rutier desfășoară, zilnic, acțiuni de monitorizare a vitezei de deplasare, pe drumurile intens circulate din județ, în special pe tronsoanele unde au fost înregistrate accidente rutiere cu consecințe grave.

Pentru depășirea vitezei de deplasare pe D.J. 709, între Arad și Șiria, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au sancționat contravențional 4 șoferi. Ca măsură complementară, le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Cea mai mare viteză de deplasare înregistrată de aparatul radar, în ziua de 11 septembrie a.c., a fost de 155 km./h., în cazul unei arădence de 45 de ani, care a depășit viteza maximă legal admisă cu 65 km./h. Aceasta a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.450 de lei, transmite IPJ Arad. 

În cazul a 3 bărbați, de 29, 45 și 56 de ani, din Livada, Șiria și Arad, au fost înregistrate viteze de deplasare de 102 km./h. (în localitate), 127 km./h. și 142 km./h., toți fiind sancționați cu amenzi în valoare de 1.305 lei.

Atragem atenți conducătorilor auto că viteza este una din cauzele principale de producere a accidentelor rutiere, iar impunerea respectării acesteia este o prioritate a poliției arădene, a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Știri Constanța. Șoferi drogați, depistați la volan în Constanța și Vama Veche (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii