Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid, la centrele comerciale din Constanța

ro

20 Dec, 2020 14:56 1269 Marime text
  • Amenzi în valoare de 45.000 de lei pentru centrele comerciale din Constanța

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției 2, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrelor comerciale de pe raza de competență, au identificat 5 puncte de lucru ale unor societăți comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce priveşte măsura suspendării temporare a activității.

Polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 45.000 de lei.

Conform surselor noastre, 4 dintre ele (adică magazinul de haine, cel de încălțăminte și cele 2 de jucării) sunt din cele amendate și ieri.

Deasemenea, tot în cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției 2, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrelor comerciale de pe raza de competență, au identificat 4 puncte de lucru ale unor societăți comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce priveşte măsura suspendării temporare a activității.

Polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 40.000 de lei., a transmis IPJ Constanța.

UPDATE 

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției 1, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona unui centru comercial de pe raza de competență, au identificat 2 puncte de lucru ale unor societăți comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce priveşte măsura suspendării temporare a activității.

Polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 10.000 de lei, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii