Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi de peste 7.000 lei aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână

ro

24 Oct, 2022 13:32 1144 Marime text

 
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au acţionat zilnic, în mod independent, dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
 
În această perioadă, jandarmii au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, dintre care 4 avertismente, valoarea amenzilor fiind de  peste 7.000 lei., informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea.

10 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru următoarele fapte: proferarea de injurii în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice și pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile instituțiilor publice.
 
Potrivit sursei citate, 4 avertismente și 4 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru pescuitul recreativ al oricăror specii de pești sub dimensiunile minime legale, neprezentarea permisului și încălcarea condițiilor prevăzute în permis.
 
De asemenea, jandarmii tulceni au constatat în mod independent o faptă de natură penală privind violența în familie și au acordat sprijin la constatarea a cinci infracțiuni (lovirea sau alte violențe și conducere auto sub influența alcoolului) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii