Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pescuitul cu unelte neautorizate, una dintre faptele sancționate de jandarmii din Tulcea în weekend

ro

18 Mar, 2024 13:40 475 Marime text

 
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au acţionat în acest sfârșit de săptămână în cadrul unor acțiuni cu privire la braconajul piscicol, sesizându-se din oficiu în cazul a doi bărbați care desfășurau activități ilegale privind pescuitul.
 
Sâmbătă, 16 martie 2024, în jurul orei 08.00, în zona Lacului Golovița, jandarmii au întocmit actele de sesizare în cazul a doi bărbați, care pescuiau cu unelte neautorizate, conform Ordonanței de Urgență nr 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura. Asupra celor doi bărbați, au fost identificate următoarele: plase monofilament cu lungimea de 200 de metri, o unealtă de tip setcă cu lungimea de 30 de metri și cantitatea de 19 kg de pește din diverse specii, informează IJJ Tulcea. 
 
Jandarmii au procedat la ridicarea în vederea confiscării uneltelor de pescuit și predarea acestora către organele abilitate, iar cantitatea de pește a fost predată către o unitate de profil de colectare a peștelui.
 
Jandarmii au întocmit bărbaților actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pescuit cu unelte neautorizate, a mai punctat sursa citată. 




Citește și:

TulceaJandarmii intervin într-un caz de pescuit ilegal în zona Lacului Zaghen (FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii