Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi de mii de lei pentru patru grupuri de colindători la Năvodari

ro

15 Dec, 2022 15:11 4245 Marime text
Colindători. Foto cu rol ilusatrativ: ZIUA de ConstanțaÎn ultima săptămână, în orașul Năvodari au fost surprinse 4 grupuri de persoane, care au ieșit la colindat, având asupra lor diverse echipamente muzicale. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, în perioada 7-12 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că 4 grupuri, formate din 5-8 persoane fiecare, deranjau ordinea și liniștea publică pe străzile Dobrogei și Panseluțelor din orașul Năvodari. 

„Cele 23 de persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, îmbrăcate în Moș Crăciun, au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 16.000 de lei. 

Pe această cale, reamintim cetățenilor faptul că tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larmă constituie contravenție, potrivit Legii 61/1991, și se sancționează cu amendă de la 200 la 1.000 de lei. 

De asemenea, recomandăm persoanelor care surprind astfel de încălcării ale legii să sesizeze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau secția de poliție de pe raza locuinței“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii