Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenințare cu acte de violență în Constanța. Ordine de protecție provizorii emise de polițiști

ro

18 Nov, 2019 13:41 1680 Marime text
​La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 39 de ani, despre producerea unui conflict spontan la domiciliul său din municipiul Constanța.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 43 de ani, concubinul femeii în cauză, care ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi alungat-o pe aceasta din locuința.
 
La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 64 de ani, despre producerea unui scandal la domiciliul său din municipiul Constanța.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat o femeie, de 41 de ani, fiica persoanei apelante, și pe soțul acesteia, de 51 de ani, care și-ar fi amenințat cu acte de violență soția.
 
În ambele cauze, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii, conform procedurilor legale, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii