Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Adrian Zuckerman, prezent la fabrica Ford de la Craiova

ro

07 Feb, 2020 18:23 1796 Marime text
Ambasadorul Statelor Unite la București, Adrian Zuckerman, a precizat joi, la fabrica Ford din Craiova, că România a făcut pași importanți și are potențialul să devină lider regional, deoarece, pentru a valorifica acel potențial, mai are nevoie de muncă și de lideri vizionari ”precum președintele Iohannis și prim-ministrul intermiar Orban”.

Ford este doar una dintre multele poveşti de succes din toată România. Investitorii angajează şi pregătesc muncitori, colaborând cu guvernul pentru a dezvolta o Românie mai sigură din punct de vedere economic, nu doar pentru elita educată, ci pentru toţi muncitorii. România a făcut paşi importanţi şi are potenţialul să devină lider regional. Însă pentru a valorifica acel potenţial, mai este nevoie de muncă, a precizat Ambasadorul Statelor Unite la București, Adrian Zuckerman.

Ambasadorul Statelor Unite la București a semnalat că ”mai este nevoie de muncă pentru a valorifica acest potențial.”

”Va fi nevoie de lideri vizionari, precum preşedintele Iohannis şi prim-ministrul interimar Orban pentru a depăşi provocările care urmează şi a conduce această ţară spre o renaştere modernă a României, o renaştere nu doar a economiei, ci a tuturor faţetelor vieţii româneşti”, a spus Adrian Zuckerman.


Sursa foto: ro.usembassy.gov

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii