Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegerea membrilor Consiliului de Administrație, pe ordinea de zi a AGA Concereal SA Tulcea

ro

28 Aug, 2023 15:38 873 Marime text
Consiliul de administraţie al COMCEREAL - S.A., Tulcea convoacă în data de 27.09.2023, ora 10.00, la sediul societăţii, Adunarea Generală a Acţionarilor, în şedinţă ordinară, la care vor fi îndreptăţiţi să participe şi să voteze acţionarii înregistraţi la sfârşitul zilei de 14.09.2023, considerată ca dată de referinţă.

Dacă nu sunt îndeplinite condiţiile de validitate la prima convocare, se convoacă pentru a doua oară, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA) pentru data de 28.09.2023, ora 10.00, cu aceeaşi ordine de zi şi în acelaşi loc.

Ordinea de zi a A.G.O.A.

1.alegerea membrilor Consiliului de Administraţie pentru un mandat de doi ani;

2.aprobarea remuneraţiilor lunare nete cuvenite membrilor Consiliului de Administraţie şi a cuantumului pentru asigurarea de răspundere profesională a administratorilor;

3.aprobarea formei contractului de administrare care va fi încheiat de societate cu administratorii COMCEREAL - S.A.;

4.mandatarea reprezentantului ARGUS - S.A. în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor să semneze, în numele şi pe seama societăţii COMCEREAL -S.A., contractul de administrare cu membrii Consiliului de Administraţie;

5.aprobarea împuternicirii preşedintelui Consiliului de Administraţie al societăţii, cu posibilitatea de substituire, pentru a semna hotărârile Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor şi orice alte documente conexe, pentru a reprezenta societatea şi pentru a efectua toate actele şi formalităţile de publicitate, de înregistrare şi implementare a hotărârilor adoptate de adunarea generală a acţionarilor la Oficiul Registrului Comerţului, Autoritatea de Supraveghere Financiară, Depozitarul Central şi la orice alte autorităţi;

6.aprobarea datei de 18.10.2023 ca dată de înregistrare şi a datei de 17.10.2023 ca dată „ex-date", în conformitate cu prevederile legale aplicabile, pentru stabilirea acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele
hotărârilor adoptate.

Propunerile acţionarilor privind candidaturile pentru funcţia de administrator se vor depune la sediul societăţii până la data de 12.09.2023, ora 15.00
 
Despre Comcereal SA
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, interogată la dat ade 28 august 2023, societatea a fost înființată în anul 1996 și are sediul pe strada Isaccei, Nr. 73.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 4.425.797 lei, pierdere de 4.440.388 lei și 31 de angajați.

Acționari sunt SC ARGUS SA Constanța cu 95,3577%, Acționari PPM cu 4,53% și Acționari Persoane Juridice cu 0,12%.
 
Administratori sunt Radu Dorel, Stan Bogdan și George Gabriel Vișan.
 
Argus SA mai figurează ca unic acțoionar la Argus Trans SRL Constanța și acționar 13,90% la Aliment Murtaflar SRL Constanța.

Radu Dorel este director al SC ARGUS SA și administrator la Aliment Murfatlar SRL. Bogdan Stan mai figurează ca asociat 30% și administrator la Twoforsun Energy SRL Brăila, asociat 30% și administrator la Energy Sunland SRL Brăila, administrator la Argus SA și Mercur SA.

George Gabriel Vișan mai figurează ca asociat 75% la Visage Intelligent Solutions SRL Constanța și administrator la Argus SA și aliment Murfatlar SRL Constanța.
 
Despre Argus SA
 
Potrivit Termene.ro, Argus SA se ocupă de fabricarea uleiurilor și grăsimilor, este controlată de o Listă de acționari și administrată de George-Gabriel Vișan (fost deputat PSD de Constanța), de Codrin Matei și de Bogdan Stan.

Codrin Matei este asociat și administrator, potrivit Termene.ro, în Crosspoint Finance SRL, Blackwater Capital SRL și în Crosspoint Real Estate SA, este asociat în Cuantic Estate Partners SRL și administrează Mercur SA, Flaros SA și Societatea De Investitii Financiare Oltenia SA.

În trecut, Codrin Matei a figurat în Capital Acquisitions SRL și în Coolbuy SRL, radiate în prezent.
 
Stan Bogdan este asociat și administrator în Twoforsun Energy SRL și în Energy Sunland SRL, din Brăila, și mai administrează Mercur SA, din Dolj, și Comcereal SA, din Tulcea.
 
Vișan George Gabriel este asociat în Visage Intelligent Solutions SRL, din Constanta, și mai administrează Comcereal SA, din Tulcea, dar și Aliment Murfatlar SRL, din Constanța.
 
Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 360.593.131 lei, profitul de 31.837.975 de lei și 217 angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Citește și: 

Firme ConstanțaSocietatea Comcereal SA, decizii noi adoptate în ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii