Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a anunţat decizia în privinţa lucrărilor de reparaţii la Digul de Sud din Portul Midia

ro

23 May, 2019 00:00 1995 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, care solicitase de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru proiectul „Reparaţii Dig de Sud din Portul Midia, organizare şantier“, a primit răspuns de la agenţia de mediu.
 
Ulterior, autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanţa a anunţat că nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reparaţii Dig de Sud - Port Midia, organizare de şantier“, propus a se realiza in oraşul Năvodari, Bazin Portuar Midia - dig de sud.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa, din strada Unirii. De asemenea, comentariile, observaţiile şi propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 30.05.2019.
 
Reamintim că, anul trecut, CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a anunţat numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul „Lucrări de reparaţii diguri Constanţa şi Midia“. Acesta este Consal Trade SRL, iar valoarea contractului atribuit este de 60.800.107,95 de lei. Lucrările de reparaţii ce urmează a se realiza sunt următoarele: lucrări de reparaţii Digul de Larg - Port Constanţa - zona Km 0+000 ÷ 1+140; lucrări de reparaţii Digul de Sud - Port Midia.
 
Citeşte şi:
 
A fost solicitat acordul de mediu pentru repararea digului de sud din Portul Midia

Lucrările de reparaţii la digurile Constanţa şi Midia, executate de Consal Trade. Care este valoarea contractului (document)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii