Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AGA CT BUS a decis numirea unui administrator provizoriu al societății de transport în comun

ro

17 Feb, 2023 10:58 1268 Marime text


Adunarea generală ordinară a acţionarilor CT BUS - SA, întrunită la sediul societăţii l-a numit membru provizoriu în consiliul de administraţie al societăţii pe Gelu Sauciuc pentru o perioadă de patru luni până la data de 06.05.2023, mandatul putând fi prelungit pentru motive temeinice până la maximum 6 luni.
 
Sauciuc este reprezentatul PNL în CA-ul CT BUS.
 
Consilierul juridic Daniela Mihaela Park a fost împuternicită să depună la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa hotărârea adunării generale ordinare a acţionarilor şi să efectueze menţiunile ce se impun.

Hotărârea AGA a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 718 din data de 14.02.2023.
 
Ceilalți administratori ai CT BUS sunt, conform platformei Registrului Comerțului: Ștefan Bitoleanu - USR, Adrian Dan Dugăiașu -PNL, Iorgu Paraschiv – reprezentant primar Chițac, și Sorin Petrică Țuțuianu- PNL.
 
Conducerea societății este asigurată de: director tehnic Fănel Popa, director general provizoriu Aristide Cătălin Dumitrache, Inna Mihaela Bela director economic provizoriu și de Gabriel Ciobanu - director adjunct exploatare provizoriu.
 
În anul 2021, firma a raportat 698 de salariați, cu o cifră de afaceri de 111.136.802 lei, iar pierderea a fost de 42.485 lei.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii