Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află pentru ce servicii dă Ministerul Afacerilor Europene peste jumătate de milion de lei

ro

27 Jun, 2013 00:00 2075 Marime text
Ministerul Afacerilor Europene va plăti peste jumătate de milion de lei pentru servicii aferente derulării campaniei regionale de conştientizare în vederea prevenirii situaţiilor de incompatibilitate, conflictelor de interese, neregulilor şi fraudei în rândul beneficiarilor de instrumente structurale.

Contractul, în valoare de 513.074 lei a fost atribuit, în urma unei licitaţii deschise, firmei Godmother SRL, cu sediul în Bucureşti, pentru acest contract primindu-se 21 de oferte, dintre acestea doar 13 fiind acceptate.
Potrivit anunţului de atribuire, contractul presupune servicii aferente derulării campaniei regionale de conştientizare în vederea prevenirii situaţiilor de incompatibilitate, conflictelor de interese, neregulilor şi fraudei, în rândul beneficiarilor de instrumente structurale. Contractul are ca obiectiv general creşterea conştientizării beneficiarilor de proiecte finanţate prin instrumente structurale, cu privire la cerinţele legale în ceea ce priveşte regimul incompatibilităţii şi conflictelor de interese, în contextul specific de implementare a fondurilor comunitare, pentru a preveni şi evita posibile nereguli şi situaţii de fraudă, iar ca obiectiv specific derularea unei campanii de conştientizare, sub forma a 16 evenimente regionale cu o durată de 1 zi, având ca tematică prevenirea şi soluţionarea situaţiilor de incompatibilitate, conflicte de interese, nereguli şi fraudă.

Potrivit datelor Registrului Comerţului, firma câştigătoare, SC Godmother SRL, a fost înfiinţată în anul 1997 şi are ca obiect principal de activitate „activităţi ale agenţiilor de publicitate”. Firma are şase asociaţi persoane fizice, respectiv Ion Gabriel Niculae (5%), Roşca Anghel Petruţ Nicolae (20%), Mihai Baciu (5%), Cristian Dorin Boerescu (20%), Valentin Văcăruş (30%), care ocupă, din 2009, şi funcţia de administrator, şi Ioan Sorin Radu Ionescu (20%).
Potrivit aceloraşi date furnizate de Registrul Comerţului, la sfârşitul anului 2012 firma avea 15 angajaţi şi o cifră de afaceri de 9.976.438 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii