Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul Mihai Felescu s-a retras din firma United Shipping and Operation SRL

ro

16 Jan, 2020 00:00 2313 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 5 din data de 06.12.2019 a Adunării Generale a Asociaţilor SC United Shipping And Operation SRL. 
 
Asociaţii SC United Shipping And Operation SRL, societate cu un capital social de 200 lei, totalizând un număr de 20 părţi sociale, fiecare având o valoare nominală de 10 lei, având sediul social în incinta Portului Constanţa, cIădirea administrativă, s-au întrunit în Adunarea Generală a Asociaţilor. Asociaţii Trandafir Cătălin şi Felescu Mihai au aprobat retragerea din cadrul societăţii a asociatului Felescu Mihai, care a cesionat către asociatul Trandafir Cătălin un număr de 10 părţi sociale, la valoare nominală de 10 lei/partea socială, în valoare totală de 100 lei, în cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, împreună cu toate drepturile conexe şi beneficiile.
 
Ca urmare a retragerii asociatului Felescu Mihai şi a cesiunii părţilor sociale către asociatul Trandafir Cătălin, capitalul social total al societăţii United Shipping and Operation SRL, de 200 lei,  se divide în 20 părţi sociale, fiecare parte socială având valoarea de 10 lei. Structura capitalul social al societăţii şi participarea la beneficii şi pierderi vor fi: asociatul unit Trandafir Cătălin va deţine cele 20 de părţi sociale, reprezentând cota de participare la beneficii şi pierderi de 100%.
De asemenea, s-a aprobat actualizarea actului constitutiv al societăţii.
 
Citeşte şi:
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii