Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Două contracte câștigate de GMB Computers de la Consiliul Local Eforie. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

ro

15 Feb, 2024 17:00 860 Marime text
  • Ambele sume sunt estimate la 36.000 de lei
 
În data de 14 februarie 2024 au apărut în SEAP două cumpărări directe câștigate de GMB Computers de la Consiliul Local Eforie, județul Constanța.
 
Prima cumpărare directă se referă la achiziția de servicii de mentenanță echipamente și sisteme IT în orașul Eforie.
 
Detalii
 
Servicii mentenanţă echipamente și sisteme IT pentru proiectul cu titlul “Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de utilitate publică pentru valorificarea atracțiilor turistice în Orașul Eforie”.
 
Suma achiziției este estimată la 36.000 de lei.
 
Pentru aceeași sumă, Consiliul Local Eforie cumpără servicii de mentenanță pentru sistemele de supraveghere video pentru 5 parcuri din orașul Eforie.
 
Detalii
 
Ofertă pentru servicii de mentenanţă sisteme supraveghere pentru echipamentele amplasate în parcurile realizate din fondurile europene nerambursabile – Parc strada Republicii Eforie Nord, strada Traian Eforie Nord, Strada Pescarilor Eforie Sud, Strada Albatrosului Eforie Sud, strada Siretului Eforie Sud.
 
Despre GMB Computers
 
Conform termene.ro, GMB Computers SRL are sediul în Constanța, pe strada Traian nr. 68A, a fost înființată pe 9 noiembrie 1992 și obiectul de activitate este „repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice”.
 
După cum arată sursa citată, ca asociat figurează Mircea Boldea Colcear, cu un aport de 2.000.000 de lei.
 
Mircea Boldea Colcear este și administratorul societății.
 
Potrivit RECOM, el mai este prezent în: Cablenet SRL (în funcțiune), Carstic SRL, Doors Arts SRL, Lux Echitas SRL, GMB Software SRL, GMB Professional SRL, GMB International SRL, GMB Arts Studio SRL și Romconex SA Mangalia filiala Cluj (toate radiate).
 
GMB Computers SRL a înregistrat în anul 2022 peste 18 milioane de lei cifră de afaceri, peste 1,3 milioane de lei profit și 73 de salariați.
 
Conform termene.ro, firma a obținut 23 de contracte publice, dar și 2.817 cumpărări directe. Cele mai recente contracte au fost cu: Spitalul Municipal Medgidia, Teatrul „Căluțul de Mare” Constanța, Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța, Direcția de Pază a Județeului Constanța etc.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citește și:
Licitații Constanța Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA achiziționează servicii de mentenanță (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gigi Hagi 16 Feb, 2024 13:38 Foarte tare GMB Computers ! Numai de bine despre ei ! Unde pun ei mana se cunoaste !