Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Decizii importante luate de unicul asociat al firmei La Bar la Mary SRL din Lanurile

ro

12 Mar, 2024 20:56 668 Marime text
Foto: PexelsUnicul asociat al societății La Bar la Mary - S.R.L. a decis completarea obiectului secundar de activitate al firmei.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Mariana Pop în calitate de asociat unic şi administrator al Societăţii La Bar La Mary - S.R.L., cu sediul social în jud. Constanţa, satul Lanurile, comuna Bărăganu, strada Ecaterina Teodoroiu nr. 371, a decis ca începând cu data de 15.01.2024 să se completeze obiectul secundar de activitate cu următoarea activitate:
  • CAEN 6820 - "Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate".
Despre La Bar la Mary SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 12 martie 2024, societatea a fost înființată în anul 2023. Unic asociat și administrator este Mariana Pop. Aceasta mai figurează ca asociat 50% și administrator la Electro Led Personalizat SRL și titular întreprindere individual la Popa Niculina Mariana Întreprindere Individuală.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Investiții ConstanțaMarco Chim SRL, obligată de Municipalitate să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru desființarea Casei Sibiu din Satul de vacanță
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii