Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Ce decizii a luat unicul asociat al societății Dial SRL din Hârșova

ro

12 Jan, 2024 21:01 966 Marime text
Foto: PexelsAsociatul unic al DIAL - S.R.L., o societate cu sediul social în oraşul Hârşova, judeţul Constanţa, ROCA INDUSTRY HOLDINGROCK1 - S.A Bucureşti reprezentată prin directorul general Ioan- Adrian Bindea decide aprobarea numirii în calitate de auditor financiar al Societăţii a KPMG AUDIT - S.R.L., Bucureşti, pentru o perioadă de 4 ani, începând cu data semnării prezentei hotărâri şi până la data de 30.10.2027.

De asemenea se aprobă actualizarea actului constitutiv al Societăţii pentru a reflecta modificările intervenite prin prezenta hotărâre, astfel cum acesta va fi adoptat de către Asociatul unic al Societăţii.

Nu în ultimul rând, aprobă împuternicirea administratorului Societăţii, respectiv a lui Alexandru-Anton Fogaraşi, pentru a reprezenta Societatea cu puteri şi autoritate depline, pentru îndeplinirea tuturor formalităţilor legale în vederea executării şi înregistrării hotărârilor şi deciziilor adoptate, cu posibilitatea sub- mandatării către terţe persoane.

Despre DIAL SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 12 ianuarie 2024, societatea a fost înființată în anul 1995 și are sediul pe Strada Soseaua Constantei, Nr. 17, Hârșova, Județ Constanța.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 65.445.807 lei, profit de 4.374.214 lei și 73 de angajați.

Unic asociat este Roca Industry Holdingrock 1 SA București.

Administratori sunt Albu Florin Valentin și Alexandru Anton Fogorasi.

Roca Industry Holdingrock 1 SA București mai figurează ca acționar 60% la Bico Industries SA Neamț, unic acționar la Eco Euro Doors SRL Mureș, unic acționar la Evolor SRL Vâlcea și unic acționar la Electroplast SA Bistrița Năsăud.

Despre Roca Industry Holdingrock 1 SA București

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 12 ianuarie 2024, societatea a fost înființată în anul 2021 și are sediul Strada Gara Herastrau, Nr. 4 București.

Pentru anul 2022 a raportat pierdere de 9.826.503 lei și 3 angajați.

Acționari în cadrul firmei sunt Societatea de Investiții Alternative cu Capital Privat Roca Investment SA cu 60,7958%, lista acționari cu 24,90% și lista acționari cu 14,30%.

Administratori sunt Ioan Adrian Bindea, Mihai Birliba, Roca Management SRL, Vasile Sandu și Alexandru Savin.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


citește și: 

Firme ConstanțaSteaua de Mare H&R SRL a fost preluată de Complex Hotelier Steaua de Mare SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii