Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adriana Câmpeanu „Drumul meu în Consiliul Local Constanța s-a încheiat. Am posibilitatea acum să ajut constănțenii dintr-o altă perspectivă, aceea executivă“

ro

10 Jun, 2021 11:36 1496 Marime text
  • Motivul pentru care părășește Adriana Câmpeanu locul de consilier local din partea Partidului Național Liberal este pentru a ocupa funcția de director la Direcția Medico-Socială din cadrul Primăriei Constanța.
În data de 09 iunie, a fost ședință de Consiliul local al municipiului Constanța.

Unul dintre proiectele din cadrul ședinței  făcea referire la constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al doamnei Adriana-Teodora Câmpeanu și vacantarea locului de consilier  local deținut de aceasta.

Proiectul a fost votat cu 26 de voturi „pentru”.

Motivul pentru care părășește Adriana Câmpeanu locul de consilier local din partea Partidului Național Liberal este pentru a ocupa funcția de director la Direcția Medico-Socială din cadrul Primăriei Constanța.

Dragii mei,

După cum probabil știți deja, drumul meu în Consiliul Local Constanța s-a încheiat. Vă scriu cu emoție aceste rânduri pentru că au fost cinci ani plini, în calitate de consilier local. A fost o onoare pentru mine sa fiu în slujba constănțenilor.

A fost o perioadă plină de satisfacții dar și de momente mai puțin frumoase în special atunci când proiectele pe care le-am inițiat și promovat nu s-au concretizat din motive independente de mine.

Am posibilitatea acum să ajut constănțenii dintr-o altă perspectivă, aceea executivă. Sunt convinsă că experiența acumulată în Consiliul Local mă va ajuta să îmbunătățesc vizibil sistemul social constănțean. Vă mulțumesc tuturor pentru urări, încurajări și pentru gândurile bune!, a postat pe pagina de socializare Adriana Teodora Câmpeanu.

Citește și: De ce pleacă Adriana Câmpeanu din Consiliul Local Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii