Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescentă, răpită de lângă fratele mai mic, la Borșa

ro

21 Jun, 2020 09:18 1710 Marime text
  • O adolescentă în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa a fost răpită, sâmbătă seara, din apropierea unei benzinării locale, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, scrie Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, răpirea s-a produs la ora 18,45, moment în care adolescenta, în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. În momentul răpirii, adolescenta era însoţită de fratele ei în vârstă de 12 ani. Dispariţia acesteia a fost reclamată poliţiei de tatăl fetei.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, camerele de supraveghere din benzinărie n-au surprins momentul, evenimentul producându-se la o distanţă apreciabilă.

La momentul dispariţei era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălţată cu pantofi de culoare albă. Ca semne particulare are o aluniţă pe obrazul drept.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie, a mai menţionat reprezentantul IPJ Maramureş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii