Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” din Constanța Sesiune de întrebări și răspunsuri pentru viitorii studenți

ro

07 Jul, 2021 15:03 1833 Marime text
  • Domeniile de studiu ale Unviersității „Ovidius” din Constanța acoperă o arie largă, de la științe medicale la inginerie, la științe umaniste la științe exacte, de la științe ale naturii la științe economice și juridice și de la arte la teologie. 
Universitatea „Ovidius” din Constanța organizează online, pe platforma Microsoft Teams, o sesiune de întrebări și răspunsuri, în cadrul căreia viitorii studenți pot afla toate detaliile legate de admiterea 2021. 

„Te așteptăm online, în zilele de 8, 9, 12, 14 și 16 iulie, începând cu ora 11:00, pe platforma Microsoft Teams, unde vei putea interacționa cu profesori din cadrul celor 16 facultăți ale UOC”, informează Universitatea „Ovidius” din Constanța, pe pagina de Facebook. 


Cei interesați se pot conecta pe platformă prin intermediul link-ului: https://bit.ly/Fdi0403.

Domeniile de studiu ale Unviersității „Ovidius” din Constanța acoperă o arie largă, de la științe medicale la inginerie, la științe umaniste la științe exacte, de la științe ale naturii la științe economice și juridice și de la arte la teologie. 

„În cei 31 de ani de la înființare, prin diversele momente care ne-au definit ca instituție, am devenit un reper în ceea ce privește învățământul academic, ne-am părtrat dinamismul și ancorarea în valorile comunității din care facem parte”, menționează UOC.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii