Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratorii Mamaia SA, convocați în ședință. Ce se are în vedere pe ordinea de zi

ro

17 Jun, 2020 00:00 1281 Marime text
  • Consiliul de Administrație al Mamaia SA, convocat în ședință
Consiliul de Administrație al Mamaia SA este convocat în adunare generală ordinară pentru data de 21 iulie 2020, la ora 12.
Ședința va avea loc la sediul societății din stațiunea Mamaia, la Vila 26. Ordinea de zi este formată din aprobarea situațiilor financiare anuale aferente anului 2019, aprobarea raportului auditorului extern privind situațiile financiare aferente anului 2019. De asemenea, este luată în vedere aprobarea Raportului Administratorilor pentru exercițiul financiar 2019. Descărcarea de gestiune a administratorilor pentru exercițiul financiar 2019 este pe ordinea de zi.

Mai mult, se dorește revocarea din funcție a administratorilor Avram Ionuț Marius, Ionuț Cosmin Constantinescu și a lui Carmen Ursu. Vor fi numiți alți administratori, și va fi stabilită durata mandatului, cât și valoarea indemnizației lunare.

Pe ordinea de zi se mai află prezentarea unui raport cu privire la situația Societăților Telegondola Mamaia SRL, Turism și Agrement SA Jurilocva și Dracula Park SA la care Mamaia SA este acționar. Este și prezentată speța Balcan Expres SR și executarea unui apartament.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii