Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:23 08 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratorii CN APM SA Constanţa vor fi revocaţi. Şedinţă a Consiliului de Administraţie la Ministerul Transporturilor

ro

13 Aug, 2019 00:00 1843 Marime text

Preşedintele Consiliului de Administraţie al CN APM SA Constanţa convoacă Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa în şedinţa ordinară, în data de 10.09.2019, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor.

Ordinea de zi a şedinţei ordinare este următoarea: revocare administratori, conform art. 30 alin. 8 şi 9 din OUG nr. 109/2011, dar şi numirea membrilor provizorii în Consiliul de Administraţie pentru o perioadă de 4 luni cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la 6 luni. Lista cuprinzând informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu şi calificare profesională ale persoanelor propuse pentru funcţia de administrator se află la dispoziţia acţionarilor, putând fi consultată şi completată de aceştia.

Un alt punct de pe ordinea de zi constă în stabilirea remuneraţiei membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie şi aprobarea formei contractului de mandat care urmează a se semna cu administratorii provizorii.

Acţionarii vor desemna persoana/persoanelor care va/vor semna contractul de mandat cu administratorii provizorii în numele societăţii. De asemenea, va fi desemnată o persoană pentru a îndeplini toate formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor. Persoana împuternicită va putea delega altor persoane mandatul cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.

Acţionarii îşi pot exercita opţiunea prin transmiterea votului prin corespondenţă până la data de 10.09.2019, voturile prin corespondenţă fiind transmise la sediul CN APM. În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare AGA, se reprogramează şedinţă în data de 11.09.2019, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor.

În prezent, din  Consiliul de Administraţie fac parte: Nicolae Dan Tivilichi, Daniel Adrian Naftali, Elena Petraşcu, Gabriela Murgeanu, Daniela Șerban, Ghiorghe Bâtrînca, Mircea Burlacu.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii