Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța. Despre ce au discutat cu minorii aflați la școlile de vară

ro

03 Aug, 2023 15:44 980 Marime text
  • Miercuri, 2 august 2023, polițiștii din cadul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat activități preventive în Constanța și Năvodari, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
Miercuri, 2 august 2023, polițiștii din cadul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat activități preventive în Constanța și Năvodari, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
Astfel, la data de 2 august 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de prevenire a disparițiilor de minori și a apelurilor false la numărul de urgență 112, în rândul minorilor aflați la școlile de vară din municipiul Constanța.
 
Totodată, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța și Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanța au desfășurat activități de prevenire a furturilor de pe plajă și din camerele de hotel, a consumului de droguri, a criminalității informatice, a disparițiilor de minori și a faptelor săvârșite cu violență, în orașul Năvodari, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Iată ce infracțiuni au depistat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii