Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Iată ce infracțiuni au depistat

ro

03 Aug, 2023 15:15 864 Marime text
Sursa foto: IPJ Bistrița-Năsăud
  • Pe data de 2 august 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat mai multe infracțiuni în orașele din județ.
 
Pe data de 2 august 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat mai multe infracțiuni în orașele din județ, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 2 spre 3 august 2023, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu - Postul de Poliție Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și menținerea ordinii și liniștii publice.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei, dintre care două la OUG 195/2002, trei la Legea 61/1991 și una la OG 34/2008.
 
Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare.
 
La data de 2 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea actelor de comerț ambulant.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în valoare totală de aproximativ 900 de lei.
 
La data de 2 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au desfășurat o acțiune pentru combaterea actelor ilegale de comerț.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat zece sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Eforie.
 
La data de 2 august 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe DN 39.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în valoare totală de peste 5.000 de lei, dintre care șapte pentru nerespectarea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.
 
De asemenea, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, au fost retrase două certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.
 
Astfel, la data de 2 august 2023, în jurul orei 20.55, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 39, în comuna Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 
La data de 1 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari - Compartimentul Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe DJ 226.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei, dintre care 12 pentru nerespectarea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Constanța: Un șofer drogat și unul băut, prinși la volan de polițiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii