Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități preventive desfășurate de polițiști la Școala Gimnazială Nr.6 „Nicolae Titulescu“ și Școala primară „Colibri“ din Constanța

ro

24 Jan, 2020 12:10 2366 Marime text

La data de 23 ianuarie a.c, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au continuat seria activităților preventive la Școala Gimnazială Nr.6 Nicolae Titulescu și Școala primară Colibri din municipiul Constanța.

În cadrul proiectului ŞCOALA SIGURANŢEI TEDI, cei mici au fost informați cu privire la deplasarea în siguranță spre unitatea de învățământ și domiciliu, prin vizionarea unui film educativ specific vârstei lor. Materialele preventive pot fi vizualizate și pe pagina de internet www.scoalatedi.ro - pagină dedicată celor mici, dar și părinților și cadrelor didactice.

Polițiștii constănțeni îi sfătuiesc pe copii:

- Nu răspundeți mesajelor primite de la necunoscuți pe rețelele de socializare! Informați-vă părinții sau profesorii despre orice mesaj supărător!

- Nu acceptați cadouri de la persoanele necunoscute!

- Nu intrați în conflict cu colegii sau prietenii, comunicarea este cea mai bună metodă în rezolvarea oricărui conflict!

- Nu vă abateți de la drumul stabilit cu părinții spre școală/casă și nu vă urcați în mașina unui necunoscut, indiferent de motivul invocat!

- Nu deschideți ușa unor persoane străine, când sunteți singuri acasă!


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii