Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități de prevenire în rândul refugiaților la Constanța

ro

28 Sep, 2023 09:55 917 Marime text
  • La data de 27 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat acțiuni de prevenire a victimizării minorilor, în rândul persoanelor refugiate, aflate în situații de risc.
 
La data de 27 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat acțiuni de prevenire a victimizării minorilor, în rândul persoanelor refugiate, aflate în situații de risc, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Activitățile fac parte din Campania de prevenire a violenței „Siguranța este un drept al tuturor!”, desfășurată de Poliția Română, în perioada 1 iulie - 31 decembrie 2023.
 
Campania este derulată în parteneriat cu Fundația Sensiblu și Agenția ONU pentru refugiați - UNHCR și are ca scop protejarea și promovarea drepturilor persoanelor predispuse a deveni victime, vizând, în special, persoanele refugiate. 
 
Temele abordate sunt violența domestică, prevenirea victimizării minorilor, siguranța adulților în spațiile publice și traficul de persoane.
 
Astfel, polițiștii au discutat cu persoanele refugiate despre pericolele la care pot fi expuse și măsurile ce pot fi luate pentru a fi în siguranță, a încheiat sursa citată.
 
Sursă foto: IPJ Constanța

Citește și:
Furt spectaculos în județul Ilfov!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii