Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități de informare pe linia prevenirii traficului și consumului de droguri/substanțe interzise în Iași

ro

18 Aug, 2023 10:31 704 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Joi, 17 august 2023, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități stradale de informare pe raza municipiului Iași pe linia informării cetățenilor privind prevederile Legii nr. 213/05.07.2023 şi pentru prevenirea traficului şi consumului ilicit de droguri/substanţe psihoactive interzise şi a faptelor de violenţă.
 
Joi, 17 august 2023, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități stradale de informare pe raza municipiului Iași pe linia informării cetățenilor privind prevederile Legii nr. 213/05.07.2023 şi pentru prevenirea traficului şi consumului ilicit de droguri/substanţe psihoactive interzise şi a faptelor de violenţă, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Iași.
 
Polițiștii au transmis conducătorilor auto participanţi la trafic recomandări preventive privind prevenirea consumului de alcool şi droguri, precum și informații referitoare la recenta intrare in vigoare a Legii nr. 213/2023 prin care se elimină posibilitatea ca cei care au produs un accident rutier fiind sub influenţa alcoolului, drogurilor sau neavând permis de conducere şi în urma accidentului a rezultat decesul unei sau mai multor persoane să fie condamnat la închisoare cu suspendare.
 
Beneficari ai acțiunii au fost peste 600 de beneficari, fiind distribuite circa 400 de material de informare (fly-ere), a încheiat sursa citată.


Citește și:
Acțiune cu efective mărite pe linie rutieră în municipiul Iași
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii