Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități ale polițiștilor în școlile din județul Constanța. Ce au învățat cei mici

ro

07 Mar, 2024 13:45 480 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța


 
  • Ieri, polițiștii din structurile Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au pus, pentru o clipă, munca din stradă deoparte și au mers în școli, pentru a se întâlni cu prietenii lor mai mici, potrivit unui comunicat al IPJ Constanța .
 

„Primii care s-au întâlnit cu polițiștii au fost elevii din Mangalia, cărora colegii noștri le-au vorbit despre siguranța pe stradă, acasă și la școală, violență și consumul de droguri sau alte substanțe interzise”, se arată în comunicatul remis.
 

Au urmat elevii din municipiul Constanța, care s-au întâlnit cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța și Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, cu care au discutat despre principalele reguli de circulație.
 

„De asemenea, colegii noștri i-au învățat cum să nu devină victime ale infracțiunilor și i-au încurajat să le ceară ajutorul, ori de câte ori au o problemă”, mai spun polițiștii constănțeni.

 
Dacă, de această dată, au fost invitații copiilor, polițiștii au promis că, la următoarea întâlnire, vor fi gazde, pentru a-i învăța pe cei mici cum să fie polițiști pentru o zi.
 
 Citește și
Reținuți pentru înșelăciune și spălarea banilor (FOTO)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii