Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni desfășurate de polițiști, pentru combaterea consumului de droguri și prevenirea violenței, în mai multe școli din județul Constanța

ro

10 Feb, 2023 14:26 1209 Marime text

La data de 9 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Compartimentul Proximitate, în colaborare cu reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog Constanța au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea manifestărilor violente, a formelor de bullying și a consumului de droguri în rândul minorilor, la Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” și Școala Gimnazială ”Spiru Haret” din municipiul Medgidia, potrivit unui comunicat oficial transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 9 februarie a.c., polițiși din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a victimizării minorilor în cadrul Programului național ”Școala Siguranței Tedi”, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ”Petre Ispirescu” din municipiul Constanța.

 De asemenea, au desfășurat, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier, activități de prevenire a victimizării minorilor ca urmare a accidentelor rutiere.
Totodată, polițiștii, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Constanța, au desfășurat activități de prevenire a criminalității informatice, a victimizării minorilor și a traficului de persoane, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Liceul Teoretic Băneasa.
De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a violenței în familie la sediul Colegiului Comercial ”Carol I” Constanța.
 
La data de 9 februarie a.c., polițiși din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități informativ-preventive în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic Crucea, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și a traficului de persoane în rândul elevilor ”Școală fără violență și droguri”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii