Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:11 16 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni desfășurate de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța. Ce au descoperit oamenii legii

ro

20 Jul, 2020 21:59 790 Marime text

•    Acțiunile s-au desfășurat în Eforie, Cumpăna și pe linia de competență a Serviciului Rutier

La data de 19 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie, împreună cu jandarmi ai I.J.J. Constanța și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare pe segmentul de plajă dintre Eforie Nord și Eforie Sud, atât pentru respectarea ordinii și liniștii publice, prevederilor legale în ceea ce privește activitatea comercială, cât și respectarea măsurilor de protecție sanitară împotriva raspândirii virusului COVID19.
Astfel, au fost aplicate 30 de sancțini contravenționale, în valoare totală de peste 14.400 de lei, dintre care 27 pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
La data de 18 iulie a.c., în intervalul orar 14.00 - 16.00, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au desfășurat activități de verificare a respectării ordinii și siguranței publice pe raza comunei Cumpăna.
Astfel, polițiștii au legitimat peste 60 de persoane și au oprit pentru control 64 de autoturisme. Totodată, au fost verificate 6 unități de alimentație publică și 3 societăți comerciale cu profil de jocuri de noroc.
În acest context, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.300 de lei, dintre care 5 pentru pentru fapte de încălcarea unor norme de conviețuire socială, 5 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 1 pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
În perioada 17-19 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța și ai Biroului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității transportului public de persoane.
În cadrul activităților desfășurate, polițiștii rutieri au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.650 de lei.
De asemenea, au fost reținute 9 certificate de înmatriculare, 1 permis de conducere și au fost retrase 9 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii