Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în școli din județul Tulcea!

ro

26 Oct, 2023 10:37 746 Marime text
Foto: IPJ TulceaÎn ziua de 23 octombrie a.c., poliţiştii Biroului de Siguranță Școlară au desfașurat activități la două  unități de invățământ din județul Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, în acest context, polițiștii au purtat discuții cu elevii din cadrul  Școlii Gimnaziale Baia și a Școlii Gimnaziale Ceamurlia de Sus aceștia fiind  informați cu privire la răspunderea penală asociată consumului de droguri , dar mai ales cu privire la efectele dăunătoare ale drogurilor sau a altor substanțe interzise asupra sănătății fizice.

„Au fost abordate aspecte privind prevenirea comportamentului antisocial, alegerea anturajului, folosirea în siguranţă a internetului, prevenirea dispariţiilor de minori, prevenirea agresivităţii şi a violenţei în unităţile de învăţământ cât şi în zonele adiacente acestora.

Poliţiştii au discutat cu elevii, oferindu-le sfaturi şi răspunsuri la întrebări, discuţiile fiind interactive şi de interes pentru beneficiari.

Seria activităților preventive va continua în unitățile de învățământ din județul Tulcea, scopul principal al oamenilor legii este de menținere a unui climat optim desfășurării procesului educativ și de asigurare a siguranței elevilor și personalului didactic din unitățile de învățământ preuniversitar“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Citește și: 

Activități de educație rutieră ale polițiștilor locali cu preșcolarii din municipiul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii