Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Olcocons SRL Brăila reabilitează cu 225.000 de euro Școala Gimnazială Baia, corpul din curtea bisericii. Unitatea ar fi fost vizatată de regele Ferdinand I (DOCUMENT)

ro

24 May, 2024 14:15 447 Marime text
Primăria Comunei Baia. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Comunei  Baia
  • Unitatea se pare că ar fi primit în trecut vizita regelui Ferdinand I.
Olcocons SRL și-a adjudecat de la Primăria Baia contractul privind lucrările de reabilitare de la Școala Gimnazială Baia, corpul din curtea bisericii!
 
Unitatea se pare că ar fi primit în trecut vizita regelui Ferdinand I.
 
Informația privind contractul pentru reabilitarea școlii a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că pentru acest contract au fost depuse în total cinci oferte, doar două fiind însă admisibile.
 
Atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată.
 
Valoarea totală a contractului este de 1.119.622,11 lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 225.000 de euro, la cursul actual.
 
Inițial, achiziția fusese estimată la1.252.739,25 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Execuție lucrări «Reabilitare școala Baia, corp biserică, comuna Baia, județul Tulcea»“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Despre Olcocons SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 24 mai 2024, Olcocons SRL a fost înființată în 2003, are sediul social în Brăila, pe bulevardul Dorobanților, nr. 740 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociații Olcocons SRL sunt Costel Gabriel Olteanu, Simona Maria Marian și Ionel Dănuț Dragomir, primul fiind și administratorul societății.
 
Numele lui Costel Gabriel Olteanu se leagă și de Proiect Brăila SRL și Construct Brăila SRL, iar cel al Simonei Maria Marian, de Yantra Kuberra Consulting SRL.
 
Conform termene.ro, Olcocons SRL figurează cu 32 de achiziții directe (Colegiul Național Nicolae Bălcescu, Comuna Baia, UAT Însurăței printre autoritățile contractante) și 12 contracte publice (Comuna Baia, Comuna Topolog, Primăria Comunei Cazașu, Parohia Vădeni printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Olcocons SRL a declarat 13 angajați, profit peste 660.000 de lei și cifra de afaceri peste 3,02 milioane de lei.
 
Despre Școala Gimnazială Baia
 
Potrivit site-ului oficial al Școlii Gimnaziale Baia, școala a fost „ridicată prin munca voluntară a cetățenilor din comuna Baia, județ Tulcea, sub îndrumarea regretatului director Popa Ion fiind inaugurată în anul 1964 sau 1965“.
 
Școala Gimnazială Baia. Sursa foto: Școala Gimnazială Baia

Conform sursei citate, „comuna Baia mai are două școli: cea de la gară și cea din curtea bisericii, unitate ce se pare a fost vizitată de Regele Ferdinand I după ce, în anul 1878, Carol I a intrat în Dobrogea cu 5.000 de soldați și a alipit acest teritoriu României“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Se construiește un centru comunitar multifuncțional în comuna tulceană Baia. Contractul pentru lucrări depășește jumătate de milion de euro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii