Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în municipiul și județul Constanța. Au fost aplicate amenzi

ro

21 Mar, 2024 20:36 633 Marime text
La data de 20 martie a.c., polițiștii din Poliției Municipiului Constanța-Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Potrivit IPJ Constanța, În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 32 persoane, au fost verificate 10 vehicule și au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.900 de lei. 
 
La data de 20 martie a.c., polițiștii din Poliției Municipiului Constanța-Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 9 persoane, au fost verificate 7 vehicule și au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.660 de lei.  
 
La data de 20 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 17.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 14 permise de conducere.
 
La data de 20 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac  au desfășurat o acțiune pentru prevenirea consumului de băuturi alcoolice și pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Citește și: 

Șoferi sub influența alcoolului și alte infracțiuni, depistate de polițiști în urma unei razii în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii