Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi sub influența alcoolului și alte infracțiuni, depistate de polițiști în urma unei razii în Constanța

ro

17 Mar, 2024 20:00 732 Marime text



Sursa foto: IPJ Constanța




În urma unei razii efectuate de polițiști pe raza municipiului Constanța, la sfârșit de săptămână, au fost constatate mai multe nereguli la regimul rutier.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 16 martie a.c., în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Theodor Burada, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Pe bancheta din spate a autoturismului a fost identificat proprietarul acestuia, un bărbat, de 42 de ani, care i-ar fi încredințat vehiculul conducătorului auto pentru a-l conduce, cunoscând faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 16 martie a.c., în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Mihail Jora din comuna Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun polițiștii.

 
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Conform IPJ Constanța, în aceeași zi, în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Constanței din comuna Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 16 martie a.c., în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
La razie au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 
 
Citește și
Oficial de la IPJ Constanța despre tânărul care ar fi fost tăiat pe față în cartierul Viile Noi„Acesta și-ar fi provocat singur tăieturi în zona feței”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii