Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din Constanța

ro

10 Nov, 2023 17:36 762 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier în județ.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier în județ, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 8 noiembrie 2023, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Mamaia au identificat o minoră, de 15 ani, care a condus un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În autoturism a mai fost identificat un bărbat, de 46 de ani, care a declarat că vehiculul îi aparține și că l-a încredințat minorei, cunoscând că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pentru a învăța să conducă.
 
La data de 8 noiembrie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Vadului.
 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
 
În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală” a încheiat sursa citată.



Citește și:
MAI: Ședință de lucru la IPJ Constanța, cu prilejul schimbării conducerii instituției. Ce au declarat oficialii

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii