Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiunea Blocada în județul Constanța! Peste 500 de amenzi aplicate de Poliție (FOTO)

ro

15 Apr, 2024 13:37 427 Marime text
 

În perioada 13-14 aprilie a.c., polițiștii au desfășurat activități cu forțe mărite, în cadrul acțiunii Blocada, pentru asigurarea climatului optim de ordine și siguranță publică, desfășurarea traficului rutier în siguranță și prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise.
 

La acțiunile derulate au participat aproximativ 360 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, transporturi și investigații criminale.
 
Astfel, au fost legitimate 1.812 persoane, au fost verificate 1.047 de vehicule, 337 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 69 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, transmite IPJ Constanța. 

 
În urma neregulilor constatate au fost aplicate 507 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 326.000 de lei.

 
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 8 permise de conducere, au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare și au fost constatate trei infracțiuni la regimul circulației rutiere.
 

Activitățile au fost desfășurate în sistem integrat cu jandarmii, a mai punctat sursa citată. 



foto: IPJ Constanța 


Citește și:

Poliția intervine într-un caz de conducere sub influența alcoolului, în județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii