Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune Blitz a polițiștilor de la Rutieră. Ce au descoperit în trafic agenții constănțeni. Au aplicat și amenzi!

ro

26 Sep, 2022 13:32 1079 Marime text
Imagine cu rol ilustrativ de la o acțiune Polițiștii Serviciului Rutier, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Medgidia, au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 25 septembrie a.c., o acțiune cu efective mărite, pe drumurile județene din Constanța, pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere în vigoare.
 
Polițiștii rutieri constănțeni au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, nu poartă centura de siguranță, respectiv care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive., transmite IPJ Constanța. 

În urma activităților, efectuate în decursul a 4 ore, polițiștii au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 17.000 de lei, dintre care 58 pentru depășirea limitei de viteză și 4 pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Potrivit sursei citate, totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 20 de permise de conducere, dintre care 18 pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale și 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune).

De asemenea, polițiștii rutieri au constatat o infracțiune de conducere sub influența băuturilor alcoolice.
 
De la începutul anului și până în prezent, pe drumurile județene din Constanța au fost înregistrate 42 de accidente rutiere, soldate cu 5 persoane decedate, 5 persoane rănite grav și alte 58 de persoane rănite ușor.

Datorită acțiunilor preventiv-reactive ale polițiștilor rutieri, se constată o scădere a numărului de accidente rutiere cu 31% față de aceeași perioadă a anului trecut.
 
Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii