Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța

ro

28 Feb, 2024 13:26 556 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaLa data de 27 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu specialiști ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Constanța, au desfășurat o acțiune de prevenire în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche.
 
Potrivit IPJ Constanța, polițiștii le-au vorbit conducătorilor auto despre riscurile asociate consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 

„De asemenea, le-au adus la cunoștință prevederile Legii 213/2023, potrivit cărora nu se poate dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere în cazul persoanelor care nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule sau sunt sub influența alcoolului ori a drogurilor și provoacă accidente din care rezultă decesul unor persoane.
 
Totodată, în rândul persoanele aflate în punctul de trecere a frontierei au fost desfășurate activități de prevenire a traficului de persoane, a disparițiilor de minori, precum și a furturilor din locuințe“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Două societăți care fac lucrări pe bulevardele Aurel Vlaicu și Mamaia din Constanța, sancționate de polițiști (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii