Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor în municipiul Constanța 37 de sancțiuni contravenționale, dintre care aproape jumătate au fost pentru depășirea vitezei legale

ro

05 Mar, 2024 20:26 549 Marime text






 
  • La data de 4 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri, potrivit IPJ Constanța.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.
 
La data de 4 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
 
Conform polițiștilor, în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 16.600 de lei, dintre care 19 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
 
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere, au fost retrase trei certificate de înmatriculare și au fost constatate trei infracțiuni la regimul circulației rutiere, a conchis sursa.
 
 Citește și
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști în județul Constanța. S-au întocmit dosare penale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii