Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:47 21 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionarii societăţii Restaurant Tomis SA, convocaţi în şedinţă. Vor decide alegerea unui administrator

ro

23 Jul, 2018 00:00 279 Marime text

Betina M SRL, în insolvenţă, reprezentată de Nassar Ghaleb şi Merched El Khawma, au anunţat convocarea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Restaurant Tomis SA.
 
Astfel, potrivit Monitorului Oficial al României, Betina M SRL, în insolvenţă, reprezentată de Nassar Ghaleb - administrator special, în calitate de acţionar majoritar al societăţii Restaurant Tomis SA (cu o participare la capitalul social al societăţii de 81,4924%), şi Merched El Khawma, cetăţean libanez, cu o participare Ia capitalul social al societăţii de 18,1827%, în temeiul sentinţei civile nr. 754, pronunţată la data de 10.05.2018 de către Tribunalul Constanţa, rămasă definitivă, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor în data de 20.08.2018, ora 12.00, la sediul social al firmei Restaurant Tomis SA, din Mamaia.
 
Ordinea de zi are un singur punct, şi anume numirea Marilenei Radu în funcţia de administrator al societăţii Restaurant Tomis SA. Documentele aferente AGA, convocatorul, textul integral al documentelor materialelor informative referitoare la problemele de pe ordinea de zi, documentele care urmează să fie prezentate Adunării Generale Extraordinare/Ordinare a Acţionarilor şi proiectele de hotărâre pentru fiecare punct de pe ordinea de zi se pot obţine de acţionari de la sediul societăţii.
 
Capitalul social al Restaurant Tomis SA este format din 351.601 acţiuni, fiecare acţiune deţinută dând dreptul la un vot în Adunarea Generală.

Ti-a placut articolul?

Comentarii