Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:15 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii societății Frial SA, din Portul Constanța, în AGA. Ce cuprinde ordinea de zi

ro

16 Sep, 2021 16:59 697 Marime text
  • Adunarea Generală a Acționarilor societății Frial SA, în data de 01 Octombrie 2021 
Consiliul de Administrație al societății Frial SA, având sediul social în Constanța, convocacă Adunarea Generală a Acționarilor, în data de 01 Octombrie 2021, în ședință ordinară la sediul societății.
 
Ordinea de zi a ședinței este următoarea:
 
I. Retragerea lui Issa Samir din funcția de administrator, membru al Consiliului de Administrație și încetarea înainte de termen a mandatului său
 
II. Discutarea gestiunii lui Issa Samir și acordarea descărcării de gestiune pentru activitatea desfășurată până la data de 01 septembrie 2021
III. Alegerea unui nou administrator –membrul al Consiliului de Administrație -stabilirea duratei mandatului și a remunerației sale.
 
Candidații pentru posturile de administratori vor fi nominalizați de către membrii actuali ai  Consiliului de Administrație sau de către acționari, indicându-se numele, localitatea de domiciliu și calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcțiile respective.
 
Lista cuprinzând informații cu privire la numele, localitatea de domiciliu și calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcția de administrator, se va afla la dispoziția acționarilor, putând fi consultată și completată de aceștia.
 
La Ședința Adunării sunt îndreptățiți să participe și să voteze toți acționarii înregistrați în Registrul Acționarilor până la data de referință de 27 septembrie 2021, inclusiv prin reprezentare, în baza unei împuterniciri acordate pentru respectiva Adunare Generală, procurile urmând a fi depuse în original cu 48 de ore înainte de adunare, sub sancțiunea pierderii exercițiului dreptului de vot în acea adunare și reținute de societate.
 
În cazul în care legislația în vigoare la momentul ținerii Adunării Generale Ordinare va interzice participarea în același loc, respectiv la sediul societății, a tuturor acționarilor societății și/sau va permite participarea acestora prin mijloace electronice de comunicare directă la distanță, respectiva Adunare Generală se va desfășura prin teleconferință .


 Date oficiale  

Potrivit Confidas.ro, consultat la data de 25 iunie 2021,   firma Frial a fost înființată în 1991 și are sediul social în incinta Portului Constanța, Dana 53.
 
Obiectul de activitate este reprezentat de „depozitări“.
 
Acțiunile sunt deținute de Fouad Khayat (63,68%), compania Allied Invest Group Corporation SAL din Liban (32,64%), alți acționari persoane fizice (3,92%), alți acționari persoane juridice (0,05%).
 
În 2018, cu 70 de angajați, firma a avut o pierdere de 1.014.647 de lei și o cifră de afaceri de 7.392.432 de lei.
 
În 2019, cu 74 de angajați, pierderea a fost 1.101.271 de lei, iar cifra de afaceri a fost 8.736.976 de lei.
 
În 2020, numărul angajaților a fost 72, pierderea a fost 1.213.572 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 8.519.522 de lei.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: S-au stabilit administratorii companiei Frial, din Portul Constanța. Cât primesc cenzorii firmei


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii