Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor societății Frial SA, convocată în ședință

ro

27 Oct, 2023 20:09 1056 Marime text
Foto: PexelsConsiliul de Administraţie al Societăţii FRIAL - S.A.convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Societăţii pentru data de 23.11.2023, ora 12.00, la sediul social al FRIAL - S.A. din municipiul Constanţa, Incinta Port, Dana 53, judeţul Constanţa.

Pe ordinea de zi se află următoarele subiecte:

1.Aprobarea majorării valorii nominale a acţiunilor FRIAL - S.A., de la 2,50 lei la 400 Iei pentru fiecare acţiune fără ca această modificare să aibă ca efect majorarea capitalului social al Societăţii.

2.Aprobarea Procedurii privind derularea operaţiunilor de consolidare a valorii nominale a acţiunilor Societăţii FRIAL - S.A., a termenelor şi condiţiilor de exercitare a opţiunilor şi de implementare a Consolidării, în forma propusă de Consiliul de Administraţie, anexă la Hotărâre.

3.Împuternicirea Consiliului de Administraţie al Societăţii pentru a duce la îndeplinire Hotărârea de majorare a valorii nominale, cu respectarea şi prin aplicarea Procedurii privind derularea operaţiunilor de consolidare a valorii nominale a acţiunilor Societăţii FRIAL - S.A., aprobate prin hotărâre.

4.Împuternicirea lui Fouad Khayat, Preşedintele Consiliului de Administraţie, şi a lui El Khoury Habib, membru al Consiliului de Administraţie, fiecare separat, cu puteri depline şi autoritate, pentru a încheia şi/sau semna în numele Societăţii şi/sau al acţionarilor Societăţii hotărârile care urmează a fi adoptate de prezenta AGEA, precum şi pentru a efectua toate formalităţile legale pentru înregistrarea, publicitatea, opozabilitatea, executarea şi publicarea hotărârii adoptate, având posibilitatea submandatării de terţe persoane, inclusiv avocaţi.

Data de referinţă pentru determinarea acţionarilor înregistraţi în Registrul acţionarilor îndreptăţiţi să participe şi să voteze în cadrul Adunării Generale Extraordinare este data de 10.11.2023.

În situaţia neîndeplinirii condiţiilor de cvorum la data primei întruniri, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor se va considera convocată pentru a doua întrunire, la data de 24.11.2023, ora 12.00, în acelaşi loc şi cu aceeaşi ordine de zi.

Despre Frial SA
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 27 octombrie 2023, societatea a fost înființată în anul 1992 și are sediul în Incinta Port Dana 53, Constanța.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 28.586.856 lei, profit de 5.699.597 lei și 83 de angajați.

Acționari sunt Jantixpark SRL Constanța cu 72,1772%, El Khoury Habib cu 24,0692%, alți acționari persoane fizice cu 3,70% și alți acționari persoane juridice cu 0,05%.

Administratorii firmei sunt El Khoury Habib, Fouad Khayat și Adriana Elena Petrescu.
 
El Khoury Habib mai figurează ca acționar 48,69% și administrator la decomar SA și unic asociat și administrator la f&F Company Impex SRL.  

Fouad Khayat mai figurează ca asociat 94,18% la Trans Container Europa SRL, asociat 50% la Trans Container Expres SRL, unic asociat la Johnny Trans SRL, asociat 99,84% și administrator la Floralia Ascensia SRL, asociat 50% la Euro Trans SRL, unic asociat și administrator la Jantixpark SRL și asociat 98,95% la Levant Maritime Sevices.
 
Despre Jantixpark SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 27 octombrie 2023, societatea a fost înființată în anul 2021 și are sediul pe Bulevardul Elisabeta, Nr. 11 Constanța.
 
Unic asociat și administrator este Fouad Khayat.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și. 

Societate din domeniul construcțiilor, înființată recent în municipiul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii