Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionarii Filiala de Întreținere și Servicii Energetice „Electrica Serv“ SA, convocați în adunarea generală. Iată ce s-a decis

ro

11 Oct, 2022 11:30 1918 Marime text

 
  • Filiala de Întreținere și Servicii Energetice „Electrica Serv“ SA are mai multe puncte de lucru la nivel național, unul dintre ele fiind în localitatea Ovidiu, strada Tulcei, județ Constanța.
  • Potrivit Confidas.ro, societatea Filiala de Întreținere și Servicii Energetice „Electrica Serv“ SA, a încheiat 341 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 463.493.634,40 lei.
 
Acţionarii societăţii Filiala de Întreținere și Servicii Energetice „Electrica Serv“ SA, cu sediul social în Bucureşti, şoseaua Ştefan cel Mare, specializată în lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii, convocați în adunarea generală ordinară! Ședinţa a avut loc la finele lunii august 2022, iar deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial al României, partea a IV-a cu numărul 4159 din data de 04 octombrie 2022.
 
Acţionarii societăţii Filiala de Întreținere și Servicii Energetice „Electrica Serv“ SA au aprobat prelungirea numirii în calitate de membri ai Consiliului de Administraţie al societății, începând cu data de 31.08.2022 până la data de 31.12.2022, a următorilor: Mihnea Bărbulescu, din Constanţa, Bogdan Costas, din Suceava, domiciliat în Bucureşti, și Elena Stancu, din satul Râmnicu de Sus, Constanţa, domiciliată în Bucureşti.
 
Potrivit datelor puse la dispoziție de Registrul Comerțului, are un capital social subscris de 52.495.780 de lei, integral vărsat, și este controlată de Societatea Energetica Electrica SA, cu sediul social în București, cu 99.99%, restul fiind deținut de Distributie Energie Electrică România SA, cu sediul în Cluj-Napoca.
 
Bogdan Costas apare ca administrator/președinte consiliu de administrație, Elena Stancu - administrator/membru în consiliul de administrație, Mihnea Bărbulescu, administrator/membru în consiliul de administrație, Florian Velicu, director general și Vasile Ionel Oprean Bujorel, director.
 
Gheorghe Vasile și Mureşan Marius – Mircea apar ca împuterniciți de sucursale.
 
Filiala de Întreținere și Servicii Energetice „Electrica Serv“ SA are mai multe puncte de lucru la nivel național, unul dintre ele fiind în localitatea Ovidiu, strada Tulcei, județ Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, societatea Filiala de Întreținere și Servicii Energetice „Electrica Serv“ SA, a încheiat 341 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 463.493.634,40 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Echipamentele energetice şi transformatoarele E-Distribuţie Dobrogea SA, reparate (document)
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii