Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipamentele energetice şi transformatoarele E-Distribuţie Dobrogea SA, reparate (document)

ro

28 Sep, 2019 00:00 2526 Marime text
E-Distribuţie Dobrogea SA a anunţat numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul „Prestarea serviciilor de reparaţii în ateliere specializate a echipamentelor energetice şi a transformatoarelor E-Distribuţie Dobrogea SA“. Acesta este Filiala de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrica Serv.
 
Serviciile prezentei achiziţii sunt necesare în vederea păstrării sau restabilirii disponibilităţii, fiabilităţii şi siguranţei în exploatare a echipamentelor energetice, precum şi a serviciilor de reparaţii cu caracter de investiţii. Serviciile de reparaţii vor fi prestate în ateliere specializate a echipamentelor energetice şi a transformatoarelor E-Distribuţie Dobrogea SA din UOIT Constanţa + UOIT Medgidia; UOIT Călăraşi; UOIT Slobozia; UOIT Tulcea. Durata contractului, a concesiunii, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achiziţii este de 24 de luni.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

 
Persoanele cu funcţii de decizie, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: director general - Federico Panone; director achiziţii - Esther Cures Vazquez; manager achiziţii - Cristian Ljubomir Bogdan.
 

Despre Societatea Filiala de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrica Serv SA

 
Înfiinţată în anul 2005, compania are sediul în Bucureşti. Capitalul social subscris de 37.112.490 lei, integral vărsat, este compus din 3711249 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 10 lei. Acţionar persoană juridică este Societatea Energetica Electrica SA. Persoane împuternicite ale companiei care execută lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii sunt: Mihai Darie - preşedinte CA, Acristini-Georgescu Anamaria-Dana - membru CA, Constantin Bibiana - membru CA, Moise Vasile - membru CA, Ioaniţescu Mihai - membru CA, Andrei Aurelian Ovidiu - director general, Stanciu Marius - Viorel - director general adjunct, Rusu Alexandrina Corina - director economic, Batîr Gheorghe - director tehnic, Oprean Vasile-Ionel-Bujorel - director, Gheorghe Vasile - director sucursală, Vătafu Vlad - împuternicit sucursală, Mureşan Marius-Mircea - împuternicit sucursală. Cenzor este Deloitte Audit SRL, reprezentat prin Khan Farrukh Zafar.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu 2.890 de salariaţi a avut un profit de 4.563.059 lei şi o cifră de afaceri de 366.534.308 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, compania cu 2.117 salariaţi a înregistrat un profit de 18.494.574 lei şi o cifră de afaceri de 36.250.7449 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 406 de salariaţi, o cifră de afaceri de 171.301.727 lei şi un profit de 14.652.518 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii