Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acordarea priorității de trecere a pietonilor și autovehiculelor, în atenția polițiștilor. Amenzi la Constanța

ro

10 Nov, 2022 15:56 1161 Marime text
 
imagine cu rol ilustrativ
 La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia verificării modului de respectare a legislației rutiere privind acordarea priorității de trecere a pietonilor și autovehiculelor, precum și respectarea culorii roșie a semaforului.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților, polițiștii au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.200 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 13 permise de conducere, dintre care 5 pentru neacordarea priorității pietonilor, 2 pentru neacordarea priorității auto și 5 pentru nerespectarea culorii roșie a semaforului.
 
La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 3 au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, în municipiul Constanța.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.100 de lei, dintre care la 2 la O.U.G. 195/2002 și 3 la Legea 61/1991., mai transmite sursa citată. 
 
La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia creșterii gradului de siguranță rutieră.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.800 de lei, dintre care, dintre care 4 pentru depășirea limitei de viteză.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii