Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Accident rutier grav la Murfatlar. Trei persoane rănite. Şoferul era băut (galerie foto+video)

ro

01 May, 2017 11:15 14390 Marime text
Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au fost solicitate astăzi, în jurul orei 11.00 să intervină în localitatea constănţeană Murfatlar acolo unde a avut loc un accident rutier. 

Din primele informaţii accidentul în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în apropiere de Fântâniţa. Trei persoane au fost rănite în accident. 

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă în acest caz. 

UPDATE 2, ora 16.24

MDG, în vârstă de 31 de ani, din București, a condus un autoturism fiind sub influenţa alcoolului (0,94 mg alcool in aer expirat), producând o tamponare. I s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 


UPDATE 1, ora 11.30

Conform unor martori, şoferul unui autoturism Seat care ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice (testat cu aparatul alcooltest 0,94) ar fi intrat într-un autoturism Sandero care circula în faţa lui. În accident au fost rănite trei persoane, potrivit cadrelor medicale de la Ambulanţă fiind diagnosticate cu traume minore. 

În autoturismul Sandero se aflau şi doi copii de 7, respectiv 9 ani care ar fi scăpat nevătămaţi. 

În zona în care a avut loc accidentul mai multe persoane sunt în pădure la grătare, zona fiind una frecventată de cei care vor să iasă la aer liber. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii