Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală "Mircea cel Bătrân", gazdă a celei de-a IX-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale „Sea Conf” – 2023 (FOTO)

ro

19 May, 2023 13:31 1000 Marime text

Academia Navală "Mircea cel Bătrân" găzduiește, în perioada 18-19 mai, la Constanța, cea de-a IX-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale „Sea Conf” – 2023.

Cu participarea atât a cadrelor și studenților Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, precum și a numeroși invitați din mediul academic românesc și din alte șapte state, Conferința Științifică Internațională „Sea Conf” 2023 își propune să aducă sub aceeași cupolă a cunoașterii părți interesate din industria maritimă, din sfera educației și cercetării, oferindu-le oportunitatea de a stabili legături între cadre universitare, profesioniști și autorități publice din acest domeniu., transmit reprezentanții Forțelor Navale Române. 


Despre Conferința Științifică Internațională „Sea Conf”

Conferința Științifică Internațională „Sea Conf” este gândită ca o platformă care să permită diseminarea și dezbaterea de idei de cercetare pe subiecte din domeniul maritim. Evenimentul este structurat pe cinci secțiuni: Inginerie Mecanică; Inginerie Electrică, Automatizări și Informatică; Navigație, Transport și Management; Cercetare Fundamentală și Aplicată, precum și secțiunea de workshopuri.


La finalul conferinței, lucrările vor fi reunite și transmise spre publicare unor reviste și jurnale de specialitate din domeniul maritim., au mai precizat reprezentanții Forțelor Navale Române.


foto: Forțele Navale Române
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii