Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” cumpără echipamente de la mai mulți operatori economici (document)

ro

22 Jun, 2020 00:00 1197 Marime text
  • Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța cumpără echipamente.
  • Societățile care se vor ocupa de furnizarea echipamentelor sunt Confeximp Mod Elo V SRL, Adina, Treximco și S&G Comercial SRL.
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța (Ministerul Apărării - U.M. 02192) a atribuit un contract de furnizare echipamente diverse și accesorii către  societățile Confeximp Mod Elo V SRL, Adina, Treximco și S&G Comercial SRL.
Valoarea totală a contarctului este de 30.804 lei, fără TVA.
 

Descrierea contractului

Procedura de licitatie deschisa pentru achizitia de Echipament divers și accesorii, împartita în 5 loturi a carei valoare totala este de 83.981,60 lei fără TVA. Se vor încheia acorduri cadru cu maxim 3 operatori economici pentru fiecare lot de produse (operatorii calificați pe primele trei locuri). Perioada acordului cadru, frecvența contractelor subsecvente și cantitățile aferente fiecărui produs sunt specificate în caietul de sarcini.
Fiecare participant la procedura are posibilitatea de a depune oferte pentru 1 (un) lot, mai multe sau pentru toate loturile.
Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 12 zile.
Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari sau informatiilor suplimentare in a 11-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Lot Neatribuit:
Titlu: Embleme din material plastic
Data anulare: 07-04-2020
Motivul anularii: Lotul a fost anulat administrativ
 

Persoane cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante

Toma Alecu; Gheorma Marius; Popa Cătălin; Rădulescu Simona; Ivanov Georgiana; Tîrșoagă Mihai; Schipor Constantin; Ivan Florina; Ion Valentin; Mihăilă- Strugaru Adrian; Bicescu Victor-Florian; Coșofreț Gabriela; Stoica Adelina; Cojocaru Amelia.
 

Despre câștigători

Confeximp Mod Elo V SRL din Craiova se va ocupa de furnizare ecusoane, embleme și petlițe brodate. Valoarea contractului este de 10.424 lei.
Adina SRL cu sediul în Galați va furniza curele în timp ce Treximco SRL va procura însemne de grad pentru studenții Academiei Navale.

Totodată, S&G Comercial SRL din București va furniza însemne de grad aspirant pentru forțele navale și ecusoane, embleme și petlițe brodate.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 

Citește și:

Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” cumpără cartofi, ciocolată și drojdie (document)

Militarii de la Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanţa, încălţaţi de N.G.M. Company SRL (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii