Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală "Mircea cel Bătrân" Constanța își promovează oferta educațională la Ploiești (FOTO)

ro

24 May, 2024 21:21 655 Marime text
Academia Navală "Mircea cel Bătrân" Constanța și-a desfășurat cu succes campania de promovare în Ploiești. Elevii claselor a X-a și a XI-a de la diverse licee din Ploiești au luat cu asalt standurile, captivând atenția studenților noștri civili și militari, precum și a profesorilor lor însoțitori.

Evenimentul principal a fost "Bursa de valori educaționale", organizată de Inspectoratul Școlar Județean Prahova. Elevii au venit pregătiți cu întrebări și curiozități legate de Academia Navală, dorind să afle mai multe despre oferta educațională, viața de student și facilitățile moderne. 


Iată postarea de pe pagina de socializare ​Academia Navală "Mircea cel Bătrân": 

Promovarea ANMB prin țară 

Destinația zilei: Ploiești

Elevii claselor a X-a și a XI-a de la mai multe licee din Ploiești i-au acaparat pe studenții noștri civili și militari, dar și pe profesorii lor însoțitori cu întrebări la “Bursa de valori educaționale”, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Prahova.

Aceștia și-au dorit să afle mai multe despre Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, despre oferta noastră educațională, dar mai ales despre cum decurge viața unui student ANMB.

Toți cei prezenți au plecat acasă cu multe noi informații despre facultățile noastre, despre simulatoarele și laboratoarele moderne ce transformă întregul proces de învățare într-o plăcere, cu pliante, dar și cu revista “Orizonturi Marine”, realizată de studenții ANMB. 

Mulțumim pentru invitație Inspectoratului Școlar Județean Prahova!- se arată în conținutul postării. 



foto: Facebook/ Academia Navală "Mircea cel Bătrân"



Citește și:

Organizator, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” ConstanțaConferința Științifică Internațională Sea-Conf 2024, la a X-a ediție! (FOTO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii