Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Absolvirea cursurilor de bază la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța. Mesajul viceamiralului Mihai Panait

ro

01 Mar, 2024 15:25 494 Marime text
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a organizat vineri, 1 martie, festivitatea de absolvire a cursurilor postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă „Folosirea în luptă a tehnicii și armamentului naval și navigația în siguranță” și „Folosirea în luptă a sistemelor electromecanice navale militare și logistica de consum” de către cei mai tineri ofițeri ai Forțelor Navale Române.

Cursurile s-au desfășurat pe o perioadă de șase luni și au avut rolul de a familiariza cadrele militare cu cerințele și responsabilitățile primelor funcții pe care le vor încadra.

Cursurile de bază fac parte din categoria cursurilor de carieră și au rolul de a completa și consolida pregătirea tinerilor ofițeri cu noțiuni teoretice și practice specifice funcțiilor pe care ofițerii le vor încadra în Armata României, au transmis reprezentanții Academiei. 

Festivitatea de absolvire s-a desfășurat în prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, și a comandanților de mari unități, în subordinea cărora cadrele militare își vor desfășura activitatea.

„Într-un timp relativ scurt, trebuie să vă acomodați și să vă adaptați la viața din unitățile Forțelor Navale Române, acolo unde veți obține cele mai mari satisfacții profesionale.

De hotărârea, perseverența și munca dumneavoastră depinde să obțineți unele dintre cele mai onorante funcții pe care le pot îndeplini ofițerii de marină, de comandant de navă și, ulterior, de unități și mari unități.”, a menționat viceamiralul Mihai Panait. Șeful Statului Major al Forțelor Navale le-a transmis ofițerilor mult succes în carieră, alături de tradiționala urare marinărească „Bun cart înainte!”.



Citește și:

2,5 milioane de euro puși la bătaieAcademia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța vrea să cumpere servicii pentru o investiție imobiliară (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii